Wie ben ik?

 

Mijn naam is Jule Miessen.

 

Ik heb meer dan 15 jaar werkervaring als interim HR professional bij uiteenlopende bedrijven zoals KPMG, Douwe Egberts, Eneco en ASML. Als HR manager heb ik veel ervaring opgedaan met het reduceren en voorkomen van ziekteverzuim. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Het coachen van mensen en het stimuleren van gezondheid heeft mijn bijzondere interesse. In 2017 heb ik mijn Master Organisatie Coaching behaald en in 2019 heb ik mijn diploma post HBO leefstijlcoaching behaald. Ook heb ik veel ervaring als casemanager verzuim/WGA. Ik combineer jarenlange coachingservaring met gedegen kennis over gezondheid en sociaal zekerheidsrecht. 

Mijn werkwijze is praktisch, planmatig en afgestemd op de persoon. We gaan samen op reis. Positieve energie, buitenlucht en duurzaam resultaat zijn vaste elementen van ieder coachtraject. Samen zijn we trots als het doel is bereikt.

Ervaringen van klanten

 Jule is goed en doortastend. Ze weet heel goed de vinger op de zere plek te leggen en mij mee te nemen in mogelijke stappen naar oplossingen. Dit doet ze op een open en vriendelijke wijze. Ze laat het goed bij mij liggen, maar ze straalt haar enthousiasme uit om je te helpen. En dat werkt bijzonder aanstekelijk!

Ik had eerst mijn twijfels. Ik afvallen…. hoe dan? Ik houd niet van sporten en ben dol op lekker eten. Gezond leven moet geen straf zijn, ik wil wel blijven genieten. Jule voelt dat goed aan met haar adviezen. Ik eet nog steeds super lekker. Ik fiets nu naar mijn werk en wandel tijdens de lunch. De adviezen op het gebied van slaap en stress bleken quick wins.  De eerste 2 kilo’s ben ik kwijt. Ik ben er nog niet maar ik heb nu wel het vertrouwen dat ik mijn doel ga bereiken. 

NEEM CONTACT OP

Let’s work together!

TELEFOON: 06-15087038
E-MAIL: info@gezondreis.nl
WEB: www.gezondreis.nl