Informatie voor werkgevers

Helaas gaan de meeste werkgevers pas investeren in de gezondheid van hun medewerkers nadat iemand zich ziek heeft gemeld of vastloopt in het werk. Een gemiste kans!

Is uw personeel het hart van uw organisatie? Zijn uw mensen goud waard? Merkt u dat medewerkers moeite hebben om energiek, gemotiveerd en in balans te blijven? Kies dan voor een pro actieve aanpak en biedt uw medewerkers een gezondreis aan! 

Tijdens het coachtraject komen alle aspecten van de gezondheid aan bod en worden knelpunten en behoeften in alle openheid besproken. Samen vertalen we dit in concrete en haalbare stappen richting de toekomst. Mensen leren om focus aan te brengen en gezonde dagelijkse keuzes te maken.

Investeren in de gezondheid van werknemers betaalt zich altijd terug. Het leidt tot meer werkplezier, lager ziekteverzuim en verbeterde inzetbaarheid van de mensen binnen uw organisatie.

Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of voor meer informatie over onze aanpak en behaalde resultaten bij andere organisaties.

NEEM CONTACT OP

Let’s work together!

TELEFOON: 06-15087038
E-MAIL: info@gezondreis.nl
WEB: www.gezondreis.nl