De aanpak

Het verbeteren van je gezondheid is een ontdekkingsreis.  Zingeving, voeding, bewegen, slapen en ontspanning zijn bouwstenen voor een gezonde en gelukkige leefstijl. Tijdens de reis zit jij aan het stuur. Ik ben je trouwe reisgenoot die luistert, spiegelt, adviseert en motiveert. Centrale vragen zijn: Wat vind jij echt belangrijk in je leven? Waar krijg je energie van? Wat zijn knelpunten? Welke kleine of grote veranderingen wil je inbouwen in jouw dagelijkse leven? Wat zijn haalbare doelen? Hoe kun je die bereiken?

Een coachtraject begint met een basale gezondheidscheck. Op basis van jouw  hulpvraag vindt een gewichtsmeting, bloeddrukmeting, fitheidstest of andere gezondheidstest plaats. Meten is weten.

Tijdens de coaching gaan we zoveel mogelijk naar buiten. We gaan letterlijk en figuurlijk op reis. De Scheveningse zeewind verruimt je blik en geeft nieuwe inzichten. Bewegen is goed voor lijf en brein.

Gezondreis beschikt naast een vaste kantoorruimte ook over een rijdende werkplek (volkwagenbusje). Desgewenst komen we voorrijden bij je thuis of op kantoor. De coaching kan ook bij jou thuis plaatsvinden. We passen ons aan aan jouw situatie en wensen!

NEEM CONTACT OP

Let’s work together!

TELEFOON: 06-15087038
E-MAIL: info@gezondreis.nl
WEB: www.gezondreis.nl